Lilla Svalan är fortfarande sjuk. Igår lunch hade hon 39 graders feber.

Jag har sagt till Förundersökningsledaren att jag gott kan försöka ta mig hem själv från flygplatsen i morgon, men han envisas med att han ska komma och hämta mig. I all hemlighet är jag mycket glad för det. Jag vill så gärna höra till kategorin efterlängtade kvinnor som möts av en väntande älskare på flygplatsen.
Han kommer stå där i sin snyggkostym och ta emot mig med en röd ros i handen. Eller i den där snygga brunrandiga tröjan som jag köpte till honom i Italien förra gången jag var här utan familjen, och med den svarta vårjackan som gör honom så sexig, och med ett helt fång röda rosor, mercedesrosor.

Fast vänta lite nu, det ar höst – stryk vårjackan.
Och en famn full av mercedesrosor kostar lika mycket som hela min resa gjort…

Äsch, jag är i alla fall väldigt glad att han vill komma och hämta mig vid flygplatsen.