Nu ämnar jag ta mig tid att lägga ut lite bilder från Italienresan. Det var visserligen nästan en månad sedan jag var iväg, men bilderna har ju inte blivit sämre för att de legat till sig. Eller…

Dessutom har jag kommit på en fördel med att inte vara så snabb på att slänga upp bilder på bloggen. Ju längre man väntar, desto mindre kommer man ihåg av vad man gjorde, och desto mindre skriver man! Det är kanske extra bra när det gäller just min blogg eftersom jag har en förmåga att kunna skriva hur mycket som helst…

Nej, nog svamlat, här är lite bilder!


Det var ju tack vare Falunsyster och hennes urtrevlige pojkvän jag kom iväg till Italien den här gången. Jag frågade så snällt jag kunde om jag fick följa med på deras inplanerade resa, och de sa tack och lov “ja”.
På det här kortet tycker jag de ser ut som ett par folkskygga kändisar, där han nog är mer känd än hon, eftersom han bär stora mörka glasögon och har maskerat sig med munkjacka. Hon är förmodligen inte lika känd, kanske till och med bara ett bihang, eftersom hon vänder sig mot kameran och vågar sig på ett litet leende i förhoppningen att göra sig bra i skvallerpressen.

Att de är kära är inte så mycket att ta fel på.
Här står de på Monte Veccia (som även kan stavas på något annat sätt, vad vet jag…) och njuter av utsikten och varandra.De utgör ett riktigt stiligt par. Hästtjejjen och fotbollskillen.
Det är egentligen inte riktigt klokt att jag kan ha så snygga systrar!

På en parkbänk i Como.