När jag nu visat kort på Italiensystern så får jag naturligtvis lägga upp några foton på Falunsystern också. Det måste ju vara rättvist!Här är vi på promenad på Monte Veccia. Inte bara utsikten var vacker. Jag kom även till insikt om att det är rätt snyggt att fota vackra flickor med en murgrönevägg som bakgrund.

På måndagen skulle vi ta oss till banken för att Falunsystern och Fästmannen skulle kunna köpa fotbollsbiljetter. Italiensystern tog bilen med barnen till den närbelägna staden Seregno, och vi andra beslöt oss för att gå.
Italiensystern förklarade vägen och vi bestämde att ses vid en stor piazza.

Här har Falunsystern kommit fram till piazzan. Vi var lite konfunderade eftersom banken framför den öppna platsen väldigt mycket påminde om en skola. Bland annat kom det ut två föräldrar med en ovillig, skolväskepåhängd elev mellan sig, men vi var ändå ganska säkra på att vi kommit rätt eftersom vi är så duktiga kartläsare och ju hade följt Italiensysterns instruktioner till punkt och pricka.

Den här glassen gick inte av för hackor kan jag lova!

Falunsystern är precis som jag ganska förtjust i att fota.
Den här posen är inte ovanlig.

Som sagt.