I går kväll bytte Förundersökningsledaren däck på bilarna.
Vinterdäck av. Sommardäck på.

Jag tyckte han höll på ganska länge och på morgonen fick det sin förklaring när Förundersökningsledaren strålande berättade att han råkat hitta en ny radiokanal. Hur man råkar hitta en ny kanal är ju frågan men jag ville inte störa hans iver över nyheten.
Det han var mest lycklig över var att det var reklamkanalen Rock-klassiker som börjat sända i Lidköping på 106,7 MHz. (Hoppsan, nu gjorde jag visst lite reklam för dem…)
Förundersökningsledaren är en riktig rockkille så det klart att han blev positivt överraskad när han råkade hitta en kanal som bara spelar rock.

Jag lyssnade i bilen i morse på väg till jobbet. Det är tyvärr inte bara rock som spelas. Jag hann bara höra början på en enda låt. Resten av tiden ägnade de två programledarna åt att ta emot tips på födelsedagspresent åt den enes mamma.
Billigt!