Det är rätt tråkigt väder ute. Småkallt och ruggigt. Jag har faktiskt tagit med mig regnkläder i fall det skulle till att regna på vägen hem.

Vad jag inte fått med mig är en uppsättning träningskläder. Vår VD har infört en stunds fysiska aktiviteter den sista fredagen varje månad. I dag ska vi springa/jogga/promenera i Råda. Jag väljer det sistnämnda och hoppas att jag inte får för ont i morgon. Då stundar ju klassfotbollen så det blir till att hålla sig på fötter hela dagen.

Enligt yr.no ska det småregna hela dagen i dag (jag ser genom fönstret att de har fel) men i morgon blir det inte regna förrän framåt kvällen och likadant på söndag. SMHI har samma prognos med undantaget att det kanske inte regnar söndag kväll.

För min del får det regna hur mycket som helst idag, bara det är uppehåll under klassfotbollen.

Ooops! Nu kom jag på en sak. Jag får inte skrika en massa och heja på mina älsklingar för mycket, för då kommer jag inte ha någon röst kvar till söndagens sång.