I dag är det min tur att vabba. Lilla Svalan var uppe vid femtiden och fick en ipren för att dämpa den höga febern och ge henne möjlighet att sova några timmar till.

Nu mår hon mycket bättre. En ordentlig frukost med två rostemackor och ett glas O´boy har inte gett henne tillbaka någon färg i ansiktet men febern har gett med sig för tillfället och även om hon fortfarande är förfärligt trött orkar hon i alla fall stå på benen en stund.

Jag har ägnat förmiddagen åt att ömsom mata tvättmaskinen, ömsom brasan. Jag är väldigt frusen. Kanske har lilla Svalan smittat mig. Det är i så fall okej. Jag brukar klara feber ganska bra. Så länge inte Guldgossen blir sjuk är jag tacksam. På lördag är det meningen att han ska åka på sportlovsläger till våra närmaste fjäll. Han har sett fram emot detta ett år. Skulle han bli sjuk och inte kunna följa med tror jag han skulle vara ledsen lika länge.