I helgen har familjen Zäta varit i Göteborg. Förundersökningsledaren fick ett fint erbjudande om hotellövernattning och bokade redan i advent.

Förutom hotellnatt och frukostlyx har vi även hunnit med att träffa några av Förundersökningsledarens syskon och så har vi varit på museum. Först naturhistoriska och sen sjöfartsmuseét. Det sistnämda var en hit på grund av fartygssimulatorn på tredje våningen.

Det var inte lika hit-likt när hotellet ville ha dubbelt betalt av oss när vi checkade ut. Det pris vi fick när vi bokade via nätet inkluderade tydligen inte tillägget för barnens sovplatser, trots att vi fyllt i alla uppgifter rätt.
Både Förundersökningsledaren och jag surnade dock till på receptionisten, som fick ge sig efter lite dividerande och uppringande av chef.

När vi lämnade hotellet önskade oss receptionisten en trevlig fortsättning på dagen, och det fick vi trots att hon först gjort sitt bästa för att förpesta den.