Nu har jag varit hemma måndag, tisdag och onsdag och vabbat lilla Svalan. Vi är både förkylda fast på lite olika sätt. Jag är i huvudsak snuvig och i helgen var jag genomförkyld med huvudvärk, ont i kroppen, allmän sjukdomskänsla, rinnsnuva, ont i halsen, täppt i näsan och rinnande ögon. Nu är jag mest hes och snuvig och en aning hostig.
Lilla Svalan däremot har i första hand feber och hosta. I dag har hon börjat få ont i halsen också.

Jag trodde ärligt att vi skulle kunna ta oss till jobb och skola i dag och gick upp kvart i sex som vanligt, och väckte lilla Svalan fem i sju. Då hade hon ingen feber men var hostig och allmänsjuk och hade rejält ont i halsen. Det blev till att vara hemma en dag till. Och tur var väl det för i dag har hon haft feber igen.

Just nu står jag i valet och kvalet. Ska vi göra ett nytt försök med vardagsliv i morgon eller ska jag kasta in handduken redan nu och bereda mig på ytterligare en vabdag.