I söndags kväll var familjen Zäta i Trässberg och hälsade på nya vänner. Vänner med stort hus, stor men snäll rottweiler, stort garage och stort hjärta. Det blev en kanonfin avslutning på helgen.

Mannen i familjen är ypperligt musikalisk. I sitt stora garage har han en stor studio där vi tillbringade en lång stund med att sjunga och spela.
Om två veckor ska jag sjunga i kyrkan och jag tänkte ta modet till mig att framföra två av mina egna sånger.
Jag är rätt nöjd med texterna men jag är inget vidare duktig på att skriva melodier och jag har absolut ingen talang när det gäller att hitta goa accord. Nu fick jag eminent hjälp av den musikaliske mannen. Han hade tänkt till en hel del och förvandlat mina försök till melodier till riktig musik.

Hela gårdagen levde jag på energin från söndagskvällen. Även om jag fortfarande hostar och är dålig i halsen var det så roligt att sjunga. Förundersökningsledaren var naturligtvis också med och förgyllde med sin gitarr. Nu ser jag verkligen fram mot vårt sång- och speltillfälle.