I morse vaknade jag till en ny strålande dag. Jag skulle ha kundbesök på jobbet och Förundersökningsledaren skulle ut med kollegorna på kvällen för sommaravslutningsmiddag.

Förundersökningsledaren var först in i duschen. När han var klar konstaterade han att duschtvålen var slut. Han luktade riktigt ljuvligt av Dove Visible Care.
I vårt gästbadrum har vi ett skåp där vi bunkrar upp med deodoranter, tandkräm och diverse hygienartiklar. Vi brukar fylla på när vi varit på Rusta, Dollarstore och liknande billighetsaffärer. Det finns alltid ett digert förråd av både nödvändiga och onödiga produkter att ta till så jag var helt övertygad om att jag skulle hitta något väldoftande till min kropp också.

Och det gjorde jag… om man gillar mansdoft.

I kväll kommer makens kollegor flockas runt hans “synligt välomhändertagna” kropp.
Mitt kundbesök blev nog snarare konfunderad när han möttes av en air av Cool Metal.