I fredags kväll tog jag moppen hem till mina föräldrar. Jag sov över där tillsammans med Falunsystern och Falunkorven och på lördagen röjde vi ur i vedbon, körde bort slängsaker till återvinningen, var ute och njöt av soligt väder, stekte krabbelurer på muurikkan och hade det bara allmänt gôtt!

I går eftermiddag kom hösten. Med regn och rusk.
Mycket regn och mycket rusk.

När jag tittade ut genom köksfönstret i morse fick jag se att flera äpplen blåst ner och alla jordärtskocksplantor vält. En chilikruka har också blåst omkull.
Jag måste börja hösta in trädgården ordentligt, men jag hinner inte än. Frostnätterna som enligt klart.se hotar i mitten av veckan får faktiskt lov att vänta lite till. Åtminstone tills jag hinner ta in tomat- och chiligrenar för att hänga upp på eftermogning i uterummet.