I lördags var det Alla hjärtans dag.

Jag hade köpt en geléhjärtan som jag glömde förära familjen. De ligger kvar hemma i skåpet med stuvbitar och begagnade barnböcker.
Förundersökningsledaren kom dock ihåg sin present. Han hade gömt den lite mer strategiskt och plockade fram en ask chokladhjärtan och gav mig den redan på sängkanten på morgonen. Jag blev jätteglad över denna ömhetsbetygelse och öppnade genast locket för att ta mig en bit före frukost.

Överraskningen vad dock ännu större än jag först trodde.
I paketet låg nämligen ingen choklad. I stället hittade jag en ny mobiltelefon!

Eftersom vi hade gäster på lördagskvällen och jag bestämt mig för att bjuda på både paj och egna hamburgare med nybakt hamburgerbröd så hann jag inte lära mig min kärlekspresent men Förundersökningsledaren tog sig självklart an uppdraget att föra över nödvändig och kanske inte så nödvändig men desto mer önskvärd information från min gamla mobil.

Jag har i alla fall hunnit upptäcka att min nya telefon tar riktigt bra inomhusbilder.
Här är några smakprov:

Kvällsmys


Min enda blommande orkidé.


Rosor vi fick av gästerna.


Tårtorna lilla Svalan och jag monterade på lördagskvällen, lagom till Melodifestivalen.


Om man kan det minsta lilla om bildredigering ser man förmodligen att jag hittade ett enkelt litet program i mobilen för att ändra lite på de tre första bilderna. Bara en sån enkel åtgärd som att beskära bilden gör den plötslig mycket bättre.

Nu har jag lunchrast på jobbet och ska fortsätta leka med mobilen.